Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - معاون شرکت مخابرات ايران با بيان اينکه هر مصوبه‌اي توسط کميسيون تنظيم مقررات تصويب شود، منافع شرکت‌هاي FCP و منافع مشترک را در نظر مي‌گيرد، گفت: اگر سازمان تنظيم مقررات مصوبه‌اي براي ارائه‌ي سرويس نامحدود ارئه دهد، ساختار دريافت اينترنت از زيرساخت و واگذاري به مشترکان تغيير خواهد کرد و مخابرات نيز تابع تصميمات جديد خواهد بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



داوود زارعيان در گفت‌وگو با ايسنا، با بيان اينکه مصوبات سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي در حال حاضر ناظر بر اين است که اينترنت به صورت حجمي فروخته شود، افزود: البته اين مصوبه در حالي است که ما تعداد زيادي مشترک نامحدود داريم. طبيعتا اگر سازمان تنظيم مقررات راديويي مصوبه‌اي را در راستاي ارائه اينترنت نامحدود تصويب کند، در تعرفه‌ها و تعامل شرکت‌هاي PAP و FCP با شرکت ارتباطات زيرساخت تغيير ايجاد مي‌شود.
وي در ادامه با اشاره به مشترکاني که همچنان قرارداد با اينترنت نامحدود دارند، اظهار کرد: در حال حاضر حدود 700 هزار نفر در استان تهران اينترنت نامحدود دريافت مي‌کنند. مشترکان با شرکت مخابرات قرارداد با سرعت 128 کيلوبيت بستند که با اين قرارداد سرعتشان پايين است، بنابراين اميدواريم مصوبه سازمان تنظيم مقررات راديويي تصويب شده و مشترکان قراردادهايي با سرعت بالا با ما ببندند تا کيفيت اينترنت برايشان افزايش يابد.
معاون امور مشتريان شرکت مخابرات ايران با تاکيد بر تغيير ساختار واگذاري اينترنت در صورت تغيير مصوبه رگولاتوري بيان کرد: در حال حاضر شرکت‌هاي FCP اينترنت را به صورت حجمي خريداري کرده و بر مبناي آن به شرکت زيرساخت پول پرداخت مي‌کنند، بنابراين بايد به همين ترتيب هم بفروشند. قطعا اگر سازمان تنظيم مقررات مصوبه‌اي براي ارائه‌ي سرويس نامحدود ارئه دهد کل ساختار واگذاري اينترنت در کشور تغيير خواهد کرد و مخابرات نيز تابع تصميمات جديد خواهد بود.
زارعيان همچنين خاطرنشان کرد: با تغيير مصوبه سازمان، شرکت‌هاي PAP به شکل ديگري از زيرساخت و تامين‌کنندگان اينترنت را خريداري مي‌کنند و همچنين به شيوه جديد واگذار خواهند کرد، بنابراين به نظر مي‌رسد مصوبه جديد مي‌تواند يک هماهنگي بين آنچه که PAP ها و FCPها خريداري مي‌کنند، با آنچه واگذار مي‌کنند، ايجاد کند. مخابرات نيز در حالي که معتقد است در مصوبه جديد هم منافع شرکت‌هاي FCP و هم منافع مشترک در نظر گرفته مي‌شود، قطعا آن را اجرا خواهد کرد.
وي با اشاره به بسته‌هاي جديد شرکت مخابرات ايران با واگذاري فيبر نوري، اظهار کرد: ارائه‌ بسته‌هاي اينترنتي بستگي به اين دارد که مشترک چه سرعتي را خريداري کند. برخي از مشترکان ممکن است درخواست سرعت پايين داشته باشند و برخي نيز اينترنت نامحدود با سرعت بالا بخواهند. بايد ديد آيا سازمان حداقل سرعتي را تعريف مي‌کند که مشترکان اينترنت با سرعت 64 و 128 کيلوبيت نگيرند يا خير. همه اين مسائل بستگي به اين دارد که سازمان چه مصوبه‌اي تصويب کند.
انتهاي پيام

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۹۹۹۳۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نشست خبری مدیرعامل شرکت خطوط لوله و مخابرات نفت ایران

شانا _ گروه فیلم: نشست خبری ارسلان رحیمی، مدیرعامل شرکت خطوط لوله و مخابرات نفت ایران امروز (چهارشنبه، ۱۲ اردیبهشت) در ساختمان مرکزی این شرکت برگزار شد.

دریافت 19 MB

دیگر خبرها

  • توسعه ارتباطات سیار با نصب و راه‌اندازی دکل اینترنت سرعت در قلعه خواجه
  • پوشش اینترنت در ۳ روستای گردشگرپذیر سرولایت افزایش یافت
  • اتاق فکر سیاست‌های اقتصادی با حضور بخش خصوصی تشکیل شود
  • نشست خبری مدیرعامل شرکت خطوط لوله و مخابرات نفت ایران
  • اندیشمندان دنیا به تغییر ساختار قدرت در جهان اتفاق‌نظر دارند
  • تاکید سازمان بازرسی بر تسریع در پرداخت تسهیلات ازدواج و فرزندآوری
  • یک روز با «کارگران» شرکت خطوط لوله و مخابرات نفت منطقه تهران
  • چرا بازارگردانی به بورس و فرابورس واگذار شد؟
  • واگذاری استقلال و پرسپولیس، ضرورت رقابت با حرفه ای‌ها
  • فروردین: مالکان جدید استقلال و پرسپولیس دنبال تغییر فوری مدیریت باشگاه‌ها نباشند