Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - معاون تجاري مخابرات منطقه تهران در گفتگو با خبرنگاران مي گويد اين مرکز، تلاش مي کند تا سرويس هاي نامحدود اينترنت کاربران را با اشتراک هاي حجمي جايگزين نمايد.
کامران کاظمي در مورد سرويس هاي اينترنت نامحدود مي گويد مشکل اصلي اين سرويس ها، سرعت ثابت و پايين آنها در مقايسه با طرح هاي حجمي است، بنابراين حتي در زمان خالي بودن ظرفيت شبکه هم مشترکين اينترنت نامحدود نمي توانند از سرعت هاي بالا بهره مند شوند، در صورتي که با افزايش ترافيک، افت سرعت کاملاً محسوسي را تجربه مي کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


اما از سوي ديگر به گفته کاظمي، مشترکين با وجود اين مشکلات باز هم به ادامه سرويس اينترنت نامحدود خود اصرار مي ورزند و تلاش مخابرات براي ارائه سرويس حجمي با سرعت بالاتر به آنها نتيجه بخش نبوده است.
اين مقام مسئول در بخش ديگري از صحبت هايش، اختلال سرويس هاي اينترنت پرسرعت مخابرات منطقه تهران در روزهاي پاياني سال 95 و نخستين روزهاي سال 96 را نيز تکذيب کرد و گفت افت سرعت در اين بازه زماني، به کابل برگردان شبکه زيرساخت مربوط بوده است.
گفتنيست قرارداد اينترنت مخابرات با کاربران بر اساس توافق نامه سطح خدمات (SLA) برنزي منعقد مي شود و اگر سيستم پشتيباني از عمليات (OSS) قطعي در خدمات را تشخيص دهد، اپراتورها ملزم به پرداخت خسارت در سطح تعيين شده خواهند بود.

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۲۹۵۴۷۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انتقال ۳ میلیارد و ۸۵۰ میلیون لیتر سوخت مایع به نیروگاه‌های کشور در سال گذشته

ارسلان رحیمی مدیرعامل شرکت خطوط لوله و مخابرات نفت ایران در نشست خبری گفت:سرقت از خطوط لوله مخابرات همیشه معضل اصلی بوده است ولی خوشبختانه اقدامات و فعالیت‌های تجهیزاتی در دستور کار است و اقداماتی که انجام شده نشان دهنده عملکرد موفق ما است به طوری که در سال ۱۴۰۱ نزدیک به ۴۷ مورد انشعاب غیر مجاز داشتیم که ۳۵ مورد به برداشت رسیده بود در حالی که در سال ۱۴۰۲ و ۱۴۰۳ از ۴۷ مورد انشعاب غیر مجاز به ۴۱ مورد رسیده است که ۲۵ مورد انشعاباتی بوده که به برداشت نرسیده است.

مدیرعامل شرکت خطوط لوله و مخابرات نفت ایران با اشاره به سوخت‌رسانی به نیروگاه‌های کشور در سال گذشته گفت: در سال گذشته ۳میلیارد و ۸۵۰ میلیون لیتر سوخت به نیروگاه‌های کشور انتقال داده شده است.

در حال تکمیل...

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی اقتصاد و انرژی

دیگر خبرها

  • ممنوعیت تیک‌تاک به «شکاف اینترنت» سرعت می‌بخشد
  • نتیجه آزمایش نسل ششم اینترنت در ژاپن: ۵۰۰ برابر سریع‌تر از ۵‌جی
  • توسعه ارتباطات سیار با نصب و راه‌اندازی دکل اینترنت سرعت در قلعه خواجه
  • پوشش اینترنت در ۳ روستای گردشگرپذیر سرولایت افزایش یافت
  • دستاورد جدیدی که سرعت اینترنت را 20 برابر می‌کند!
  • امکان تماس تصویری بدون اینترنت (ViLTE) فراهم شد (جزئیات)
  • آخرین وضعیت سرعت و قطعی اینترنت در اپراتورهای مختلف
  • یک روز با «کارگران» شرکت خطوط لوله و مخابرات نفت منطقه تهران
  • انتقال ۳ میلیارد و ۸۵۰ میلیون لیتر سوخت مایع به نیروگاه‌های کشور در سال گذشته
  • ۲۵ فقره سرقت موفق از خطوط لوله نفت در سال ۱۴۰۲